Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója szeretne lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásunkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megtekintésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

 1. Üzemeltetői adatok ismertetése
 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
 3. A kínált termékek kategória besorolása
 4. A termékek ára és technikai leírása
 5. Rendelési információk ismertetése
 6. Megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk
 7. Mikor tekinthető létrejöttnek a szerződés?
 8. Rendelés menete
 9. A megrendelt termékek / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése
 10. Házhoz szállítással kapcsolatos információk
 11. Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése
 12. Felhívás csomagok átvételével kapcsolatban
 13. Jótállási, garanciális információk, tudnivalók
 14. Elállási jog ismertetése
 15. Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató
 16. Adatkezelési információk

Üzemeltetői adatok

 • Cégnév: P.R. Fürdőszoba Kft.
 • Székhely: 9028 Győr, Régi Veszprémi út 10.
 • Adószám: 10349124-2-08
 • Cégjegyzék szám: 08-09-003822
 • Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság Cégbírósága
 • Szerződés nyelve: Magyar
 • Elektronikus elérhetőség: info @ zalakeramiak.hu
 • Ügyfélszolgálat: +36 30 694 6084, +36 96 515 353 Hétfő-Péntek 8-16:30-ig – kivétel ünnepnapok!)
 • Bankszámlaszám: 10300002-10652179-49020019 (MKB Bank Zrt.)

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:

A megjelenített termékek on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg. Valamint lehetőség van azok személyes átvételére is saját áruházunkban. Egyedi szállítási igénylése esetén kérem, kérje személyre szabott ajánlatunkat a info @ zalakeramiak.hu címen!
Áruházunkban Fürdőszobai kiegészítőket, járólapot, csempét továbbá burkolási segédanyagokat is vásárolhat. Kínálatunk széleskörűen tartalmaz szaniter termékeket, zuhanykabinokat fürdőkádakat és csaptelepeket is. Valamint lehetőség van szauna termékek megvásárlására.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

 • Burkolat (csempe, járólap, dekor, listello)
 • Segédanyagok​

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, és csak illusztrációként szolgálnak, amire cégünk nem vállal felelősséget. Azt minden esetben nézze meg szakkereskedésben vagy a gyár mintaboltjaiban, és csak személyes megtekintés után rendeljen a weboldalról a terméknév és termékkód alapján.

Zalakerámia mintaboltok:

 • Budapest III. 1037, Bécsi út 268.
 • Budapest VIII. 1085, József körút 26.
 • Budapest IX. 1095, Soroksári u. 160.
 • Budapest X. 1106, Jászberényi u. 43-47.
 • Budapest XI. 1117, Hengermalom u. 19-21.
 • Budapest 1239, Bevásárló utca 2.
 • Romhány 2654, Zrinyi u. 17.
 • Miskolc 3527, Repülőtéri út 3.
 • Pécs 7622, Batthyány u. 9.
 • Nagykanizsa 8800, Király u. 13/A
 • Zalaegerszeg 8900, Eötvös u. 6-10.
 • Tófej 8946, Rákóczi u. 44.

Továbbá cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

A termékek ára és technikai leírása:

A weboldalon szereplő termékek minden esetben I. osztályú minőségi termékek. A termékekre vonatkozóan a megjelenített bruttó kiskereskedelmi árak tájékoztató jellegűek és tartalmazzák a törvényben előírt áfát ( 27%), azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Speciális esetekben külön csomagolási díj is felszámításra kerülhet!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, és az árváltoztatás jogát előzetes bejelentés nélkül is fenntartjuk. Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb feltételek a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet és a Ptk. idevonatkozó jogszabályai szerint.

Az árváltoztatás, tévedés és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!

Rendelési Információk:

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges (vendégként). Amennyiben szeretné a legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát összeállítani, praktikus lehet a regisztrációt elvégezni.

Megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8:00 – 16:30-ig történik. A megrendelések feldolgozásán kívüli időpontokban is van lehetőség a megrendelés leadására, ebben az esetben a feldolgozás a következő munkanapon történik!
Ügyfélszolgálatunk amennyiben lehetséges visszaigazolja telefonon és e-mailen, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelést. Teljesítési idő nagyban függ a termék típusától és rendelkezésére állásától. Általános teljesítési idő termékcsoporttól függően 4-30 napon belül.

Mikor tekinthető létrejöttnek a szerződés?

Megrendelésekor egy automatikus rendelés-visszaigazolást küld Önnek a rendszer a megadott e-mail címére, amely arról tájékoztatja, hogy rendelését/érdeklődését rögzítette a rendszer.

Az elektronikus automatikus rendelés-visszaigazolás nem azt jelenti, hogy az eladó elfogadta a megrendelésünket és a termék leszállítására kötelezettséget vállal. Az e-mailen küldött automatikus rendelés-visszaigazolás mindösszesen a megrendelésünk eladóhoz való megérkezését igazolja. Ez még nem jelenti a szerződés létrejöttét. Így adott esetben tévedésből vagy programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén a kereskedő nem köteles a termék leszállítására az automatikus rendelés-visszaigazolásban foglalt feltételekkel. A szerződés akkor jön létre, ha a kereskedő ezt az automatikus rendelés-visszaigazolást követően egy újabb e-mailen értesíti a fogyasztót a megrendelés teljesítéséről, a termék/termékek beszerzéséről, szállításának átadásáról vagy az üzlethelyiségben történő átvétel lehetőségéről.

Rendelés menete:

 1. Jelentkezzen be*, regisztráljon, vagy rendeljen vendégként.
 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba.

amennyiben az adott termékből nagyobb mennyiséget szeretne vásárolni módosítsa annak megfelelően a kívánt mennyiségre
lehetősége van folytatni a vásárlást, amennyiben befejezte és ellenőrizte a vásárolni kíván termékeket és azok mennyiségét kattintson a Pénztár gombra. A törlés gombbal lehetősége van a kosár menüponton belül a tartalmát módosítani. Amennyiben nem frissül a tartalom a frissítés gombbal lehetőség van a frissítésre.
a megfelelő pontokban ellenőrizze az adatok helyességét!
A számlázási / szállítási adatok megadását követően lehetősége van megjegyzést írni a megrendeléséhez, majd el kell fogadnia a Felhasználási Feltételeket, ez után a Rendelés Jóváhagyása gombbal véglegesítheti és adhatja le a megrendelését.
e-mail-ben a megrendelését követően visszaigazolást kap
a beérkezett megrendelését telefonon is, amennyiben lehetséges vissza igazoljuk, illetve egyeztetjük az adatait.
*Amennyiben már regisztrált oldalunkra nem szükséges minden személyes, szállítási és számlázási adatot ismételten megadnia. Kérjük regisztrációnál az adatokat pontosan töltse ki, különösen ügyelve a telefonszámára. Regisztrációt elegendő egyetlen alkalommal elvégeznie, az után a felhasználó nevével és jelszavával bármikor beléphet és eddigi megrendeléseit is átnézheti.

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetési módja:

Széles termékpalettánk miatt nem áll módunkban minden termékünket postai utánvételes szolgáltatás keretein belül a megrendelőinkhez eljuttatni. Ebben az esetben egyedi szállítási megoldást kínálunk kedves megrendelőinknek, a lehető legjobb feltételek mellett. Részletekért bizalommal keressen bennünket! Az utánvétes megrendeléssel vásárolt termékeket a csomag átvételekor a futárnak kell fizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a terméken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
Lehetőséget biztosítunk a csomag/termék értékének előre történő kiegyenlítésére.

Házhoz szállítás, információk:

Webáruházunk megrendeléseit saját teherautóink, és a PK-EUROTRANS Kft. futárszolgálat teljesíti. A házhoz szállítás minden megrendelés esetében ingyenes az ország egész területére, viszont a megrendelések után, értéktől függően logisztikai díjat számolunk fel, ami lentebb található. A Csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként érdemes (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címét megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségeit a megrendelőre terheljük!

Nagy tételben, magas súllyal történő szállításhoz kérje egyedi ajánlatunkat!

Logisztikai költség, és díjszabása:

Cégünk a megrendelésekhez logisztikai költséget számol fel, melynek mértéke az alábbiak szerint alakul. Azon megrendeléseket, melynek összértéke bruttó 100.000 Ft alatti, annak a logisztikai költsége bruttó 10.000 Ft. A bruttó 100.000-200.000 Ft közötti vásárlási érték között a logisztikai költség bruttó 5.000 Ft. Bruttó 200.000 Ft feletti megrendeléseknek a logisztikai költségét cégünk átvállalja, így az ingyenes. Ezen kritériumok vonatkoznak a STANDARD csomagokra (raklap: 120x80x120 cm). Minden ettől eltérő csomagolású termékre egyedi szállítási díjat kalkulálunk. Szállítási díjainkat itt találja: Házhoz szállítási információk. Több termék egyidejű megrendelése esetén törekszünk a lehető leggazdaságosabb csomagolási/szállítási módot megtalálni. Törékeny, extra igényű csomagok szállításánál felárat számítunk fel, melyet előzetesen egyeztetünk a vevővel!

FIGYELEM! – Raklapos futárral minden esetben, illetve saját teherautónkkal való kiszállításnál esetenként utólagosan raklaphasználati díjat számlázhatunk ki készpénzes fizetéssel, aminek a díja raklaponként (750-800 kg) bruttó 3.500 Ft, mivel hátfalas teherautó viszi ki a rendelést és raklappal együtt rakjuk le.

Felhívás a csomag átvételével kapcsolatban!

Megrendelésének termékeit 30 napig áll módunkban raktározni.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben ez idő alatt át tudja venni, és a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak vagy előtte elutalja az összeget a bankszámlánkra! Át nem vett, visszaküldött csomag esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre utalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Szállítás kérése későbbi időpontra:

Önnek lehetősége van már most megrendelni a kívánt burkolatot, amit kérhet későbbi kiszállítási időpontra (max.: 30 nap), amennyiben ezt előre kifizeti. Ezt rendeléskor a megjegyzés rovatban kérnénk előre jelezni. Ráadásul ekkor még az érvényben levő megrendeléskori árat kell kifizetnie. Ebben az esetben az áru már az Ön tulajdona lesz, azt mi csak ingyenesen tároljuk a megadott időpontig. 30 nap elteltével a raktározás bruttó 5 Ft/kg/nap.

Garancia:

A Zalakerámia termékekre 24 hónap garanciát vállalunk. Fontos azonban tudni, hogy az átvétel után 72 óra áll a rendelkezésére, hogy a leszállított árut/árukat átnézze, és az esetleges sérüléseket jelezze felénk. Az ennél később jelzett sérüléseket nem áll módunkban elfogadni. Természetesen a hibás termékek garanciája marad a 24 hónap.

Elállás joga:

A távollevők között kötött szerződésekre szóló 45/2014. (II.26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.
Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Bizonyos esetekben azonban a fogyasztót nem illeti meg az elállás joga:

 • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ.
 • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő általa szabott igények alapján egyedi kérésnek megfelelően leszállított termékekre
  hang, illetve kép, vagy szoftver esetén ha a csomagolását felbontotta.
 • Törvényi hivatkozás: 45/2014. (II.26.)

Megmaradt burkolatot nem áll módunkban visszavásárolni!

Elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon.
Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel)küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).

A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a P.R. Fürdőszoba Kft. Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.

Elállási jogi nyilatkozat letöltéséhez kattintson ide. Csak ezen elállási jogi nyilatkozat, vagy tartalmilag azonos nyilatkozatot áll módunkban elfogadni!

Adatkezelés:

A webáruház használata során a P.R. Fürdőszoba Kft. részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki 3. fél számára, kivéve abban az esetben, amennyiben az a P.R. Fürdőszoba Kft. alvállalkozója (pl.: futárszolgálat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. (ip cím, látogatás időtartama..) Ezen adatokat a P.R. Fürdőszoba Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.
A szolgáltatás használatához a Cookie-k engedélyezésére van szükség. Amennyiben nem engedélyezi őket a webáruház nem minden esetben működik megfelelően, egyes részeket nem jelenít meg. A Cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a P.R. Fürdőszoba kft. a megrendeléshez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruházban leadott megrendelésből készült számla a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a P.R. Fürdőszoba Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az webaruhaz @ zalaikeramia.hu e-mail címen.

Jelen általános szerződési feltételekben nem szabályzott kérdésekben a polgári törvénykönyv 2014. június 13-án hatályba lép a Kormány 45/2014. (II.26.) Kormányrendelete a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések szabályairól szóló kormányrendelet és az elektronikus társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A Webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a P.R. Fürdőszoba Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Jelen dokumentum nyomtatóbarát formában való letöltéséhez kattintson Ide.

Győr, 2021. február 9.