FIGYELEM! – Kérjük vegye figyelembe, hogy a weboldalon szereplő engedményes termékek árából (termékképen 5-20%-al jelölve a kedvezmény mértéke) csak bruttó 500.000 Ft érték felett tudunk jobb árajánlatot adni. Megértését köszönjük!

Természetesen engedmény nélküli termékek esetében nincs értékhatárhoz kötve az árajánlatkérés.

Továbbá várjuk kivitelezők projekt árajánlat kéréseit is, amire igyekszünk a legjobb ajánlatot adni.

TIPP! – Kérjük, hogy kövesse az alábbi lépéseket az árajánlat kéréséhez.

  • 1. lépés: Keresse fel a Webshop menüpontunkat és tegyen úgy, mintha vásárolni szeretne, rakja a kívánt mennyiségű termékeket a kosárba.
  • 2. lépés: A Pénztár oldalon töltse ki a szükséges mezőket.
  • 3. lépés: Alul a Megjegyzés mezőbe kérnénk beleírni: ÁRAJÁNLATOT KÉREK, kivitelezők kérnénk ezt beírni: PROJEKT ÁRAJÁNLATOT KÉREK. További kéréseit (például határidő: jövő hét csütörtökig kellene leszállítani, stb.) szintén a Megjegyzés mezőbe kérnénk beleírni.

A másik lehetőség: a Kapcsolat menüpontban töltse ki a “KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP”-ot, a tárgy menüben leválasztva az “Árajánlat kérése” mezőt. Ez után, alul az Üzenet mezőbe kérnénk beleírni a kért mennyiségeket a csomagolási egységeket figyelembe véve a cikkszámmal együtt, pl.: 132 m2 ZBD 62004 AMAZONAS. További kéréseit (például határidő: jövő hét csütörtökig kellene leszállítani, stb.) szintén az Üzenet mezőbe kérnénk beleírni.

Az árajánlatkérésre 1-2 munkanapon belül válaszolunk a bonyolultság függvényében (készletellenőrzés, gyári és partneri beszerzések időpontjainak visszaigazolása, stb.). Türelmét előre is köszönjük!