FELHÍVÁS!

Kedves Vásárlónk!

Beszállítónk váratlan mértékű áremelése, a gyári készlethiányok, a kiszámíthatatlan gyártási időpontok, és a Zalakerámia jelenlegi üzletpolitikája miatt kénytelenek vagyunk az alábbi döntést meghozni, mivel a forgalmazó bármikor, bármekkora áremelést alkalmazhat, akár visszamenőleg is a már megrendelt, de még nem leszállított rendelésekre.

Jelenleg csak a saját raktáron lévő Zalakerámia termékeket tudtuk jól beárazni, és csak ezekre tudunk kedvezőbb árajánlatot adni bruttó 700.000 Ft feletti rendelésnél!

Természetesen a raktáron nem lévő termékekre is tudunk árajánlatot adni, de ezekre a kiadott árakra csak korlátozottan tudunk garanciát vállalni, ami gyakorlatilag úgy néz ki, hogy amelyik terméket rövid szállítási határidővel tudjuk beszerezni, annak biztosan tudjuk tartani az árát, de amelyik terméknek több hét/hónap a beszerzése, azok kiadott áraira nem tudjuk vállalni a felelősséget, hiszen a beszállítónk bármikor megemelheti annak az árát a gyártási/szállítási költségeinek megemelkedésére hivatkozva.

Szíves megértését köszönjük.
ZalaKerámiák.hu

TIPP! – Kérjük, hogy kövesse az alábbi lépéseket az árajánlat kéréséhez.

  • 1. lépés: Keresse fel a RAKTÁRON menüpontunkat
  • 2. lépés: Válassza ki a terméket/termékeket és kattintson rá, hogy a termék adatlapra ugorjon.
  • 3. lépés: Tegyen úgy, mintha vásárolni szeretne, és emelje az értéket/értékeket a kívánt mennyiségre, majd nyomja meg a mező mellet lévő „KOSÁRBA TESZEM” gombot.
  • 4. lépés: Szükség esetén, több terméknél, ismételje meg az előző lépést.
  • 5. lépés: A weboldal tetején kattintson rá valamelyik kosár gombra, a következő oldalon megjelennek az Ön által kiválasztott termékek. Szükség esetén változtassa meg a mennyiségeket, és frissítse a kosarat.
  • 6. lépés: A kosár oldalon a „KOSÁR ÖSSZESEN” alatt válassza ki a szállítási módot, majd nyomja meg a „TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ” gombot.
  • 7. lépés: A következő oldalaon töltse ki a szükséges mezőket (számlázási/szállítási adatok). Alul a Megjegyzés mezőbe kérnénk beleírni: ÁRAJÁNLATOT KÉREK, illetve a további kéréseit (például határidő: jövő hét csütörtökig kellene leszállítani, stb.) szintén a Megjegyzés mezőbe kérnénk beleírni.
  • 8. lépés: Jobb oldalon az „A RENDELÉS TARTALMA”-t átnézve és az Általános Szerződési Feltételek-ben foglaltakat elfogadva nyomja meg a „MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE” gombot.

Az árajánlat kéréssel elkészült, arról a weboldal automatikusan másolatot fog küldeni az Ön által megadott email címre.

A hozzánk beérkezett árajánlatkérésére munkatársaink munkanapokon (hétfő-péntek 8-16:30-ig) 24 órán belül válaszolni fognak Önnek a lehető legkedvezőbb árat kalkulálva.

Türelmét előre is köszönjük!